Oficina Tècnica

Assessorament i desenvolupament:

 

La nostra oficina tècnica, en col·laboració amb els nostres clients i proveïdors, dissenya totes les eines necessàries per a millorar el desenvolupament del producte i el seu procés productiu.

La nostra especialitat és el disseny d’un motlle tècnic capaç d’aconseguir les més exigents condicions dels nostres productes.

banner 2 oficina tecnica industrial vilassarenca

Acabats superficials.

Gestionem i tractem amb els millors proveïdors a nivell mundial per a tots els acabats superficials que requereixi el producte. Com per exemple cromats, Pintats, Cataforesis, passivació, anoditzats…

Muntatge de components.

Realitzem tot tipus de muntatges: casquets de goma, inserits metàl·lics, aplicacions variades per a donar solució a les necessitats del procés dels nostres clients.

Mecanitzat.

Mecanitzem totes aquelles peces, que per la seva complexitat en el procés necessiten aquestes operacions per a complir amb els requisits de client.

Traçabilitat codi QR per làser.

Identifiquem algunes referències amb codis QR per a poder traçar en tot moment aquestes peces, bàsicament, lot de producció, material, data de fabricació, també poden ser utilitzats per a configurar els següents processos amb sistemes anti-error (Poka-Yoke).

Neteges industrials

Neteges tècniques de partícules en el nostre procés, ens permet eliminar partícules metàl·liques, no metàl·liques, fibres, etc, per a garantir els màxims requeriments de les normes del sector de l’automòbil.

Producció

Les nostres instal·lacions consten de més de 15000 m2 i amb 9 màquines d'injecció de diferent tonatge d'alumini a alta pressió.

Qualitat

Disposem de la tecnologia més avançada i programaris més moderns per al control de qualitat de tota la producció: Revisió tridimensional CMM, Control RX de porositat i Mesura 3D.