Companyia

Des de 1966, fabricants per a l’automoció de peces amb un alt component tècnic, sense mecanitzat.

Industrial Vilassarenca és una companyia fabricant de components d’alumini injectat per al sector de l’automoció.
La nostra tecnologia es basa en la injecció d’alumini fos a alta pressió, per càmera freda (HPDC).

 

Tenim presència en el mercat des de 1966, oferint els nostres serveis i innovació a la indústria de l’automòbil, així com el màxim nivell de qualitat als nostres clients. Gràcies a la constant evolució, innovació i desenvolupament dels nostres motlles, som un referent en la fabricació de peces d’alt component tècnic per a diferents aplicacions en l’automòbil, tot això sense necessitat de fases afegides de mecanització final.

foto 1 compañia

La nostra companyia en xifres

Industrial Vilassarenca segueix un ambiciós pla estratègic iniciat l’any 2014 que ha portat a la companyia a incrementar fins a un 170% les seves vendes en els últims 5 anys.

Aleacions

Els aliatges més utilitzats a la nostra àrea de fosa són: EN AC-47100 / 46000 / 44300 / 44100.

Vendes

En els darrers 5 anys la companyia ha incrementat i disminuït el seu volum de vendes a causa de la inestabilitat provocada pel COVID SARS COV 2.

Inversions

Industrial Vilassarenca ha acumulat més de 11 milions d’euros, destinats a un projecte d’ampliació i creixement de les seves instal·lacions i el seu parc de màquines.

Una història de creixement

 • 1966:

  Industrial Vilassarenca inicia a la seva activitat a Barcelona, especialitzada en la fabricació de motlles per a la fundació d’alumini.

 • 1969:

  Introducció de la primera màquina d’injecció per a producció de peces en sèrie.

 • 1988:

  Trasllat de les instal·lacions a Sant Cugat del Vallès.

 • 1997:

  Entrada en l’accionariat del grup inversor MWK, que impulsa la internacionalització de la companyia.

 • 2003:

  Externalitzaicó de la construcció de motlles, que permet a la companyia contrar-se en el desenvolupament d’aquests, i producció en sèrie.

 • 2011:

  Recompra de les accions de MWK per part dels fundadors de la companyia. Inici d’un ambiciós pla estratègic.

 • 2014:

  Increment de les vendes en un 20%, respecte a l’any anterior. Ampliació de les instal·lacions, incorporació de noves màquines d’injecció i ampliació de l’equip, principalment a enginyeria i qualitat.

 • 2015:

  Increment de les vendes en un 30% respecte al 2014. Incorporació de 2 noves màquines de fundació. Construcció d’una nova planta d’acabats i expedicions a Sant Fost de Campsentelles.

 • 2016:

  Increment de vendes en un 30% respecte a l’any anterior. Posada en marxa de les noves instal·lacions de verificat. Adquisició de 1.000m2 de sol industrial per ampliar les instal·lacions de la planta principal de Sant Cugat del Vallès.

 • 2017:

  Increment de vendes en un 25% respecte del 2016. Incorporació de 2 línies completes de producció totalment automatitzades amb la colaboració d’Acció 10. Les de major tonelatge fins a la data.

 • 2018:

  Inici del nou pla estratègic, una vegada estabilitzades totes les àrees de la companyia. Per mantenir el creixement de la companyia, s’inicia la recerca d’una nova ubicació amb més espai per al desenvolupament de les activitats.

 • 2019:

  Millora de tots els processos productius a través d’eines com OEE. Augment de la capacitat de les instal·lacions. Adquisició de nous projectes per al vehicle elèctric. Adquisició d’una facility de 13.000m2 per al trasllat de totes les activitats de la companyia.

Projectes en curs

 • 2020:

  Reacondicionament de les instal·lacionsper a l’activitat d’Industrial Vilassarenca.

 • 2020:

  Reubicació de Vilados (centre de verificat) en les noves instal·lacions.

 • 2022:

  Transfer de la producció des d’Industrial Vilassarenca a la nova facility amb l’acord previ dels clients de la companyia.

Producció

Les nostres instal·lacions consten de més de 15000 m2 i amb 9 màquines d'injecció de diferent tonatge d'alumini a alta pressió.

Oficina tècnica

La nostra oficina tècnica, en col·laboració amb els nostres clients i proveïdors, desenvolupa totes les eines necessàries per millorar el disseny del producte i el seu procés productiu.

Qualitat

Disposem de la tecnologia més avançada i programaris més moderns per al control de qualitat de tota la producció: Revisió tridimensional CMM, Control RX de porositat i Mesura 3D.