Companyia

Des de 1966, fabricants per a l’automoció de peces amb un alt component tècnic, sense mecanitzat.

Industrial Vilassarenca és una companyia fabricant de components d’alumini injectat per al sector de l’automoció.
La nostra tecnologia es basa en la injecció d’alumini fos a alta pressió, per càmera freda (HPDC).
Tenim presència en el mercat des de 1966, oferint els nostres serveis i innovació a la indústria de l’automòbil, així com el màxim nivell de qualitat als nostres clients. Gràcies a la constant evolució, innovació i desenvolupament dels nostres motlles, som un referent en la fabricació de peces d’alt component tècnic per a diferents aplicacions en l’automòbil, tot això sense necessitat de fases afegides de mecanització final.

foto 1 compañia

La nostra companyia en xifres

Industrial Vilassarenca segueix un ambiciós pla estratègic iniciat l’any 2014 que ha portat a la companyia a incrementar fins a un 170% les seves vendes en els últims 5 anys.

Aleacions

Els aliatges més utilitzats a la nostra àrea de fosa són: EN AC-47100 / 46000 / 44300 / 44100.

Vendes

En els últims 5 anys la companyia ha incrementat un 175% el seu volum de vendes.

Inversions

En els últims 5 anys Industrial Vilassarenca ha acumulat més de 7 milions d’euros, destinats a ampliació de les instal·lacions i modernització dels equips.

Capacitat productiva

Gràcies a les inversions realitzades, i la implementació de la producció 24h / 6 dies setmanals, Industrial Vilassarenca preveu tancar l’any 2020 superant els 9 milions d’unitats manufacturades.

Una història de creixement

 • 1966:

  Industrial Vilassarenca inicia a la seva activitat a Barcelona, especialitzada en la fabricació de motlles per a la fundació d’alumini.

 • 1969:

  Introducció de la primera màquina d’injecció per a producció de peces en sèrie.

 • 1988:

  Trasllat de les instal·lacions a Sant Cugat del Vallès.

 • 1997:

  Entrada en l’accionariat del grup inversor MWK, que impulsa la internacionalització de la companyia.

 • 2003:

  Externalitzaicó de la construcció de motlles, que permet a la companyia contrar-se en el desenvolupament d’aquests, i producció en sèrie.

 • 2011:

  Recompra de les accions de MWK per part dels fundadors de la companyia. Inici d’un ambiciós pla estratègic.

 • 2014:

  Increment de les vendes en un 20%, respecte a l’any anterior. Ampliació de les instal·lacions, incorporació de noves màquines d’injecció i ampliació de l’equip, principalment a enginyeria i qualitat.

 • 2015:

  Increment de les vendes en un 30% respecte al 2014. Incorporació de 2 noves màquines de fundació. Construcció d’una nova planta d’acabats i expedicions a Sant Fost de Campsentelles.

 • 2016:

  Increment de vendes en un 30% respecte a l’any anterior. Posada en marxa de les noves instal·lacions de verificat. Adquisició de 1.000m2 de sol industrial per ampliar les instal·lacions de la planta principal de Sant Cugat del Vallès.

 • 2017:

  Increment de vendes en un 25% respecte del 2016. Incorporació de 2 línies completes de producció totalment automatitzades amb la colaboració d’Acció 10. Les de major tonelatge fins a la data.

 • 2018:

  Inici del nou pla estratègic, una vegada estabilitzades totes les àrees de la companyia. Per mantenir el creixement de la companyia, s’inicia la recerca d’una nova ubicació amb més espai per al desenvolupament de les activitats.

 • 2019:

  Millora de tots els processos productius a través d’eines com OEE. Augment de la capacitat de les instal·lacions. Adquisició de nous projectes per al vehicle elèctric. Adquisició d’una facility de 13.000m2 per al trasllat de totes les activitats de la companyia.

Projectes en curs

 • 2020:

  Reacondicionament de les instal·lacionsper a l’activitat d’Industrial Vilassarenca.

 • 2020:

  Reubicació de Vilados (centre de verificat) en les noves instal·lacions.

 • 2022:

  Transfer de la producció des d’Industrial Vilassarenca a la nova facility amb l’acord previ dels clients de la companyia.

Codi ètic

L’honestitat, la igualtat i la protecció del medi ambient i les emissions mitjançant inversió en instal·lacions, processos i tecnologies són pilars del codi ètic d’Industrial Vilassarenca.
Descarrega aquí per llegir el nostre Codi Ètic complert.

Presencia internacional

Industrial Vilassarenca exporta el 75% de su producción fuera de España.
Actualmente estamos presentes en los siguientes países:

Europa

Polonia, Bélgica, Inglaterra, Francia, Eslováquia, Alemania, Hungria, Serbia, España, Portugal, Bulgaria

Norte América

Méjico

Asia

Tailandia

África

Marruecos, Suráfrica

mapa industrial vilassarenca home

T’agradaria treballar amb nosaltres?

Industrial Vilassarenca es troba en procés de creixement i afronta importants projectes en els propers anys. Per això necessitem professionals com tu, que aportin serietat, il·lusió i talent.
Envia’ns el teu CV si vols formar part del nostre equip.

Política de calidad. Descargas: