Qualitat

El nostre dpt. de qualitat, amb un equip de professionals altament qualificat, és el responsable de garantir que tant els nostres processos de gestió com les nostres fases de tots els productes, compleixin els requisits exigits per les normes establertes, certificacions com ISO, IATF, etc. com aquelles més específiques dels nostres clients.

Qualitat i certificats

La companyia disposa de tots els recursos necessaris per al control
dels processos productius dissenyats.
recursos-de-control-oficina-tecnica-industrial-vilassarenca

Recursos de control

    • Tridimensional CMM
    • Màquina RX per a control de porositat
    • Microscopis amb programari de porositat
    • Impressores y programes 3D

 

A més, recentment s’ha fet una important inversió destinada a l’adquisició del programa 3D CAT 1000 PS, que permet generar programes de mesurament 3D, i comparar en temps real els requeriments del producte amb les mesures reals de la peça fabricada. Mitjançant aquest procés s’aconsegueix un rigorós control de la qualitat de la producció.

Códi ètic

L’honestedat, la igualtat i la protecció de l’entorn i les emissions mitjançant inversió en instal·lacions, processos i tecnologies són pilars de el codi ètic d’Industrial Vilassarenca.
Descarrega aquí per llegir el nostre Codi Ètic complet.

Normativa de qualitat. Descàrregues:

pdf iso 14001-2015
pdf iso 16949-2016
pdf iso 9001-2015

Contacti’ns

Truqui’ns al (+34 ) 935 902 890

Producció

Les nostres instal·lacions consten de més de 15000 m2 i amb 9 màquines d'injecció de diferent tonatge d'alumini a alta pressió.

Oficina tècnica

La nostra oficina tècnica, en col·laboració amb els nostres clients i proveïdors, desenvolupa totes les eines necessàries per millorar el disseny del producte i el seu procés productiu.